De Tribe... wat is dat?

In oktober 2023 starten we met de tweede editie van de Tribe. Omdat we regelmatig vragen krijgen over de Tribe en wat dit nu exact is, leg ik je op deze pagina uit wat je kunt verwachten.

"De afwezige vader"
Gratis ebook!

Ontvang dit gratis ebook én onze tips in je mailbox.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat is de Tribe?

Heb je ooit dat gevoel gehad dat je er alleen voor staat? Dat je de last van de wereld op je schouders draagt en niemand echt begrijpt wat je doormaakt? Hier bij man.en.mind snappen we je. Daarom zijn wij de Tribe gestart. Een veilige plek waar je écht gehoord wordt en waar diepe, oprechte verbinding centraal staat.

De Tribe biedt een programma dat je helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Gedurende 8 maanden gaan we samen de diepte in. We dagen je uit om jezelf beter te leren kennen, te ontdekken wie je écht bent, of wilt zijn. Tijdens deze reis maak je deel uit van een vaste groep gelijkgestemde mannen, een broederschap, waarop je kunt bouwen in goede en slechte tijden.

Wanneer start de Tribe?

We starten op 7 oktober en op deze dag ga je de andere Tribe members ontmoeten, je leert de coaches kennen en we duiken direct de diepte in. Deze dag staat in het teken van verbinding en jezelf beter leren kennen.

Elke maand op een woensdag komen we samen in de Stadskazerne in Kampen om te verbinden, te delen en te leren. De avonden starten om 20:00 en duren tot 22:00 / 22:30.

De Tribe-reis beëindigen we op een fijne locatie in de buurt. Deze dag staat in het teken van verbinding met elkaar én met jezelf. De afgelopen maanden heb je jezelf beter leren kennen en op deze afsluitdag duiken we nog een laatste keer de diepte in.

Wat moet ik verder nog weten?

De reis start in oktober en eindigt in mei. Tussendoor komen we maandelijks op een woensdagavond samen. We hebben ruimte voor maximaal 8 deelnemers, dus vol = vol! De investering voor deelname bedraagt 495 euro.

Is er nog plek?

Er is plek voor maximaal 8 mannen. Heb je interesse of wil je er eerst meer over weten? Stuur dan een email of een whatsapp bericht voor meer informatie. Ik vertel je graag meer over de Tribe.

Ahó

Mischa Diender
Hypnotherapeut, Systemisch coach & Ademwerk

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...

Vragen & antwoorden

Staat je vraag er niet tussen? Bel mij (Mischa) dan op 06-38 48 20 22 of mail naar hallo@manenmind.nl
Is iedere man welkom?

Zeker! Iedereen man is welkom ongeacht zijn leeftijd, afkomst, opvattingen, geloof, geaardheid of welk hokje dan ook. De enige voorwaarden zijn dat je oprecht bent, een actieve bijdrage wilt leveren en het vertrouwelijke karakter van een cirkel respecteert.

Wat gebeurt er tijdens een mannencirkel?

Het idee is eigenlijk heel simpel. Je komt met een groep mannen bij elkaar. Tijdens het samenzijn krijg je ruimte om iets in te brengen, bijvoorbeeld als je ergens tegenaan loopt of een bepaald thema wilt bespreken. Lees hier meer over een mannencirkel.

Is dit een praatgroep?

Nee. Een mannencirkel is geen vervanging van een thereapiesessie met een psycholoog of psychiater. Verwacht dan ook niet dat je gecoacht wordt. Natuurlijk kun je wel aan de andere mannen vragen hoe zij omgaan met een soortgelijke situatie wat jou nu bezig houdt. Lees hier meer over een mannencirkel.

Waarom is het alleen voor mannen?

Omdat de groepsdynamiek anders is in een cirkel met alleen mannen in vergelijking tot een gemengde cirkel (met mannen en vrouwen). In het dagelijks leven is er voor een man zelden ruimte om alleen met een groep mannen samen te zijn. Dat wil ik graag faciliteren.