Start editie 2 van de Tribe in oktober 2023

In oktober start editie 2 van de Tribe. De vorige editie was een groot succes waarbij mannen zichzelf beter hebben leren kennen en de verbinding met andere mannen zijn aangegaan. In oktober start er een nieuwe editie. Ben jij er bij?

"De afwezige vader"
Gratis ebook!

Ontvang dit gratis ebook én onze tips in je mailbox.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Een bijzondere afsluiting

Een paar weken geleden hadden we de eer om een afsluitende Tribe-dag te beleven met de deelnemers van de Tribe. Het was prachtig om te zien hoe elke man in 7 maanden tijd is gegroeid. Ze hebben zichzelf beter leren kennen en hebben de verbinding opgezocht met andere mannen. Dit heeft diepe connecties opgeleverd 🙏🏻

Tribe editie 2 komt eraan!

Vanaf oktober start er een nieuwe editie van de Tribe. Dit is een programma dat je helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Gedurende 8 maanden duiken we samen de diepte in. We dagen je uit om jezelf beter te leren kennen, te ontdekken wie je écht bent, of wilt zijn. Tijdens deze reis maak je deel uit van een vaste groep gelijkgestemde mannen, een broederschap, waarop je kunt bouwen in goede en slechte tijden.

De Tribe: een plek van groei en bewustwording

In de Tribe draait alles om groei en bewustwording. Samen leren we over het leven, doen we nieuwe inzichten op en delen we onze ervaringen. Maar dat is niet alles - de Tribe is ook een plek waar je actief bijdraagt aan de groei van anderen. Hier zijn we geen gewone groep. We zijn een broederschap waarin iedereen gelijk is en waar respect en begrip voorop staan.

Een warm welkom voor Niels!

Om nog meer diepgang te kunnen bieden, ga ik de Tribe samen met Niels Scholten begeleiden. Niels is coach Stress & Mindset, Ademwerk, Ijsbad & koudetraining. Samen hebben we een mooi programma neergezet dat jou -als man- helpt te groeien in je persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over de Tribe, de data, het programma en het tarief? Check dan deze pagina voor alle relevante informatie.

We verwelkomen je graag bij de Tribe!

Mischa Diender
Hypnotherapeut, Systemisch coach & Ademwerk

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...

Vragen & antwoorden

Staat je vraag er niet tussen? Bel mij (Mischa) dan op 06-38 48 20 22 of mail naar hallo@manenmind.nl
Is iedere man welkom?

Zeker! Iedereen man is welkom ongeacht zijn leeftijd, afkomst, opvattingen, geloof, geaardheid of welk hokje dan ook. De enige voorwaarden zijn dat je oprecht bent, een actieve bijdrage wilt leveren en het vertrouwelijke karakter van een cirkel respecteert.

Wat gebeurt er tijdens een mannencirkel?

Het idee is eigenlijk heel simpel. Je komt met een groep mannen bij elkaar. Tijdens het samenzijn krijg je ruimte om iets in te brengen, bijvoorbeeld als je ergens tegenaan loopt of een bepaald thema wilt bespreken. Lees hier meer over een mannencirkel.

Is dit een praatgroep?

Nee. Een mannencirkel is geen vervanging van een thereapiesessie met een psycholoog of psychiater. Verwacht dan ook niet dat je gecoacht wordt. Natuurlijk kun je wel aan de andere mannen vragen hoe zij omgaan met een soortgelijke situatie wat jou nu bezig houdt. Lees hier meer over een mannencirkel.

Waarom is het alleen voor mannen?

Omdat de groepsdynamiek anders is in een cirkel met alleen mannen in vergelijking tot een gemengde cirkel (met mannen en vrouwen). In het dagelijks leven is er voor een man zelden ruimte om alleen met een groep mannen samen te zijn. Dat wil ik graag faciliteren.