Gratis Ebook 'De afwezige vader'

Heb je je ooit afgevraagd hoe de afwezigheid van je vader jouw leven heeft beïnvloed? Verlang je ernaar de puzzelstukjes van jouw verleden samen te brengen en je toekomst te hervormen?

Ontdek het in dit ebook. Dit is niet zomaar een ebook, het is je gids, je medereiziger op jouw pad van persoonlijke groei en heling. Mischa Diender, de auteur van dit ebook, loodst je stap voor stap door de wereld van afwezigheid, erkenning en verbinding.

Duik diep in de werking van familiesystemen, onderzoek patronen die van generatie op generatie worden doorgegeven en ontdek hoe je deze kunt doorbreken. Ontvang krachtige tools en oefeningen, zoals het maken van een Familiepatronenboom, om je te helpen inzicht te krijgen in jouw situatie.

Daarom... kijk je uitdagingen in de ogen en onthoud: "De afwezigheid van een vader is niet alleen ons verhaal van toen, maar ook de kracht voor onze toekomst."

Laat je emailadres achter en ontvang direct jouw gratis ebook. Stap vandaag nog in je kracht en ga op pad naar heling!

Ontvang dit gratis ebook én onze tips in je mailbox.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gratis ebook!
Mooie én fijne ervaring

De mannencirkel bij Man.en.Mind! Iedere keer weer een mooie én fijne ervaring. Iedereen heeft zo zijn eigen zaken/thema's die hem bezighouden. De mannencirkel is bij uitstek een plek waar je mét maar ook naar elkaars verhaal luistert. Ga zo door Mischa.

Dennis

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...

Vragen & antwoorden

Staat je vraag er niet tussen? Bel mij (Mischa) dan op 06-38 48 20 22 of mail naar hallo@manenmind.nl
Is iedere man welkom?

Zeker! Iedereen man is welkom ongeacht zijn leeftijd, afkomst, opvattingen, geloof, geaardheid of welk hokje dan ook. De enige voorwaarden zijn dat je oprecht bent, een actieve bijdrage wilt leveren en het vertrouwelijke karakter van een cirkel respecteert.

Wat gebeurt er tijdens een mannencirkel?

Het idee is eigenlijk heel simpel. Je komt met een groep mannen bij elkaar. Tijdens het samenzijn krijg je ruimte om iets in te brengen, bijvoorbeeld als je ergens tegenaan loopt of een bepaald thema wilt bespreken. Lees hier meer over een mannencirkel.

Is dit een praatgroep?

Nee. Een mannencirkel is geen vervanging van een thereapiesessie met een psycholoog of psychiater. Verwacht dan ook niet dat je gecoacht wordt. Natuurlijk kun je wel aan de andere mannen vragen hoe zij omgaan met een soortgelijke situatie wat jou nu bezig houdt. Lees hier meer over een mannencirkel.

Waarom is het alleen voor mannen?

Omdat de groepsdynamiek anders is in een cirkel met alleen mannen in vergelijking tot een gemengde cirkel (met mannen en vrouwen). In het dagelijks leven is er voor een man zelden ruimte om alleen met een groep mannen samen te zijn. Dat wil ik graag faciliteren.

Mooie én fijne ervaring

De mannencirkel bij Man.en.Mind! Iedere keer weer een mooie én fijne ervaring. Iedereen heeft zo zijn eigen zaken/thema's die hem bezighouden. De mannencirkel is bij uitstek een plek waar je mét maar ook naar elkaars verhaal luistert. Ga zo door Mischa.

Dennis