Na de zomer starten we weer met mannencirkels, de Tribe en meer!

Heb je lekker genoten van je vakantie? Tijd gehad om te reflecteren op je leven? Waar sta je nu? Loop je ergens tegen aan? Na de zomer starten we weer met onze activiteiten dus een mooie gelegenheid om weer te verbinden met andere mannen.

"De afwezige vader"
Gratis ebook!

Ontvang dit gratis ebook én onze tips in je mailbox.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Markeer in je agenda...

Hey man! De zomervakantie biedt een uitstekende kans om even pas op de plaats te maken en te reflecteren. Waar sta je in het leven? Ben je tevreden? Of voel je dat er iets ontbreekt?

Als je je niet helemaal happy voelt, kan reflectie je helpen inzicht te krijgen in wat je misschien anders wilt. Misschien heb je tijdens de vakantie beseft dat je je huidige baan niet meer zo waardeert, of misschien verlang je naar meer diepgang en verbinding in je relaties.

Deel jouw ervaringen!

Na de zomer starten de open mannencirkels en de Tribe weer. Op deze avonden kun je je verbinden met andere mannen en je verhaal delen. Door je verhaal te delen, kun je heling vinden. Bovendien kan het luisteren naar ervaringen van anderen inspirerend zijn en inzichten bieden voor je eigen leven.

Wat staat er na de zomer op het programma?

Open mannencirkel

Iedereen is welkom bij de open mannencirkel (reserveer wel je plek). Het idee is eenvoudig: een samenkomst van mannen waar je een persoonlijk onderwerp of uitdaging kunt inbrengen.

De Tribe

De Tribe heeft een programma gericht op persoonlijke groei. In 8 maanden duiken we diep in zelfontdekking, uitdagend om uit te vinden wie je werkelijk bent of wilt zijn. Gedurende deze tijd ben je lid van een vaste groep gelijkgestemde mannen - een broederschap - die er voor je is in zowel goede als slechte tijden.

Nieuw: ademcirkels!

Na de zomer introduceren we ademcirkels, begeleid door mij en Niels Scholten. Dit jaar zijn er 3 gemengde ademcirkels gepland. Vanaf 2024 bieden we ook speciale ademcirkels alleen voor mannen aan.

We hopen je te zien op een van onze evenementen! Check de agenda voor de data.

Ahó

Mischa Diender
Hypnotherapeut, Systemisch coach & Ademwerk

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...

Vragen & antwoorden

Staat je vraag er niet tussen? Bel mij (Mischa) dan op 06-38 48 20 22 of mail naar hallo@manenmind.nl
Is iedere man welkom?

Zeker! Iedereen man is welkom ongeacht zijn leeftijd, afkomst, opvattingen, geloof, geaardheid of welk hokje dan ook. De enige voorwaarden zijn dat je oprecht bent, een actieve bijdrage wilt leveren en het vertrouwelijke karakter van een cirkel respecteert.

Wat gebeurt er tijdens een mannencirkel?

Het idee is eigenlijk heel simpel. Je komt met een groep mannen bij elkaar. Tijdens het samenzijn krijg je ruimte om iets in te brengen, bijvoorbeeld als je ergens tegenaan loopt of een bepaald thema wilt bespreken. Lees hier meer over een mannencirkel.

Is dit een praatgroep?

Nee. Een mannencirkel is geen vervanging van een thereapiesessie met een psycholoog of psychiater. Verwacht dan ook niet dat je gecoacht wordt. Natuurlijk kun je wel aan de andere mannen vragen hoe zij omgaan met een soortgelijke situatie wat jou nu bezig houdt. Lees hier meer over een mannencirkel.

Waarom is het alleen voor mannen?

Omdat de groepsdynamiek anders is in een cirkel met alleen mannen in vergelijking tot een gemengde cirkel (met mannen en vrouwen). In het dagelijks leven is er voor een man zelden ruimte om alleen met een groep mannen samen te zijn. Dat wil ik graag faciliteren.