Ademcoach

Naast hypnotherapeut en systemisch coach ben ik ook ademcoach. In mijn werk combineer ik die drie gebieden zodat jij via verschillende invalshoeken geholpen kunt worden.

Ademcoach

Bij de Academy for Balance Breathing heb ik zowel niveau 1 als niveau 2 van de Balance Breathing Coach opleiding gevolgd.

Met ademcoaching ontdek je hoe je weer dieper en voller kunt ademen, wat allerlei positieve effecten met zich meebrengt. Mijn ademsessies en trainingen zijn effectief en leveren directe resultaten op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ze helpen je weer in contact te komen met jezelf. Ik maak gebruik van verschillende ademtechnieken, waaronder de 'verbonden' ademhaling.

Als ademcoach geef ik individuele ademsessies, zowel één-op-één als in groepssessies, zoals Ademcirkels. Ademwerk is een krachtige methode voor persoonlijke groei die veel mensen aanspreekt. Wil je meer weten over wat het precies inhoudt of wat ademcoaching voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis gesprek en/of intake.

Kwaliteitseisen

Ik sta als alternatief therapeut ingeschreven in het CAT register onder nummer 99592023-04-09

Mooie én fijne ervaring

De mannencirkel bij Man.en.Mind! Iedere keer weer een mooie én fijne ervaring. Iedereen heeft zo zijn eigen zaken/thema's die hem bezighouden. De mannencirkel is bij uitstek een plek waar je mét maar ook naar elkaars verhaal luistert. Ga zo door Mischa.

Dennis

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...