Ademcoach

Naast hypnotherapeut en systemisch coach ben ik ook ademcoach. In mijn werk combineer ik die drie gebieden zodat jij via verschillende invalshoeken geholpen kunt worden.

Ademcoach

Bij de Academy for Balance Breathing heb ik zowel niveau 1 als niveau 2 van de Balance Breathing Coach opleiding gevolgd.

Met ademcoaching ontdek je hoe je weer dieper en voller kunt ademen, wat allerlei positieve effecten met zich meebrengt. Mijn ademsessies en trainingen zijn effectief en leveren directe resultaten op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ze helpen je weer in contact te komen met jezelf. Ik maak gebruik van verschillende ademtechnieken, waaronder de 'verbonden' ademhaling.

Als ademcoach geef ik individuele ademsessies, zowel één-op-één als in groepssessies, zoals Ademcirkels. Ademwerk is een krachtige methode voor persoonlijke groei die veel mensen aanspreekt. Wil je meer weten over wat het precies inhoudt of wat ademcoaching voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis gesprek en/of intake.

Kwaliteitseisen

Ik sta als alternatief therapeut ingeschreven in het CAT register onder nummer 99592023-04-09

Herkenning en erkenning

In deze huidige tijd vind ik het enorm waardevol dat er een plek is waarbij mannen bij elkaar kunnen komen om hun eigen verhaal te delen. Hieruit ontstaat herkenning en erkenning. Door samen te delen kunnen we eigen stukken gaan helen. Mischa weet een erg prettige en veilige bedding te creëren waarbij je je snel op je gemak zult voelen. Het voelt als thuiskomen. Hij heeft de gave om mensen te verbinden en zijn kennis over te dragen. Je gaat zoveel lichter en ontspannen naar huis na een mannencirckel. Elke keer is een feestje! Ervaren is weten! 😀 Zien wij je de volgende keer ook?

Gert

Open en oprecht

Veilige, sfeervolle, open, oprechte en zeer vriendelijke mannencirkels.

André

Veilige omgeving

De mannencircels zijn een echte aanrader! Vele mooie inzichten gekregen en heel erg fijn om diepgaande gesprekken te hebben met gelijk gestemden in een veilige omgeving.

Ruben

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...