Systemisch coach

Naast hypnotherapeut en ademcoach ben ik ook systemisch coach. In mijn werk combineer ik die drie gebieden zodat jij via verschillende invalshoeken geholpen kunt worden.

Systemisch coach

Bij de Academie voor leven heb ik de opleiding Systemisch Coachen gevolgd.

Systemisch coachen gaat over de gedachte dat we deel uitmaken van verschillende systemen, zoals onze familie, werk en relaties. Het idee is dat veel van onze manieren van denken, gedragingen en patronen komen van deze systemen waar we bij horen.

Een systeem werkt het beste als iedereen zijn eigen plek heeft. Maar soms gebeurt het dat iemand zijn plek niet (meer) inneemt. Andere mensen in het systeem nemen dan onbewust die lege plek in. Dit kan problemen veroorzaken, zonder dat we dat doorhebben.

Een systemisch coach helpt je om te begrijpen waar jouw plek is in een bepaald systeem. Zo leer je meer over jezelf en hoe je je gedraagt, en ook over de mensen om je heen. Je ontdekt ook welke problemen en patronen je tegenhouden om je eigen weg te gaan. Systemisch werk is een manier om bewuster te worden en veranderingen te maken.

Kwaliteitseisen

Ik sta als alternatief therapeut ingeschreven in het CAT register onder nummer 99592023-04-09

Veilige omgeving

De mannencircels zijn een echte aanrader! Vele mooie inzichten gekregen en heel erg fijn om diepgaande gesprekken te hebben met gelijk gestemden in een veilige omgeving.

Ruben

Open en oprecht

Veilige, sfeervolle, open, oprechte en zeer vriendelijke mannencirkels.

André

Herkenning en erkenning

In deze huidige tijd vind ik het enorm waardevol dat er een plek is waarbij mannen bij elkaar kunnen komen om hun eigen verhaal te delen. Hieruit ontstaat herkenning en erkenning. Door samen te delen kunnen we eigen stukken gaan helen. Mischa weet een erg prettige en veilige bedding te creëren waarbij je je snel op je gemak zult voelen. Het voelt als thuiskomen. Hij heeft de gave om mensen te verbinden en zijn kennis over te dragen. Je gaat zoveel lichter en ontspannen naar huis na een mannencirckel. Elke keer is een feestje! Ervaren is weten! 😀 Zien wij je de volgende keer ook?

Gert

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...