Systemisch coach

Naast hypnotherapeut en ademcoach ben ik ook systemisch coach. In mijn werk combineer ik die drie gebieden zodat jij via verschillende invalshoeken geholpen kunt worden.

Systemisch coach

Bij de Academie voor leven heb ik de opleiding Systemisch Coachen gevolgd.

Systemisch coachen gaat over de gedachte dat we deel uitmaken van verschillende systemen, zoals onze familie, werk en relaties. Het idee is dat veel van onze manieren van denken, gedragingen en patronen komen van deze systemen waar we bij horen.

Een systeem werkt het beste als iedereen zijn eigen plek heeft. Maar soms gebeurt het dat iemand zijn plek niet (meer) inneemt. Andere mensen in het systeem nemen dan onbewust die lege plek in. Dit kan problemen veroorzaken, zonder dat we dat doorhebben.

Een systemisch coach helpt je om te begrijpen waar jouw plek is in een bepaald systeem. Zo leer je meer over jezelf en hoe je je gedraagt, en ook over de mensen om je heen. Je ontdekt ook welke problemen en patronen je tegenhouden om je eigen weg te gaan. Systemisch werk is een manier om bewuster te worden en veranderingen te maken.

Kwaliteitseisen

Ik sta als alternatief therapeut ingeschreven in het CAT register onder nummer 99592023-04-09

Mooie én fijne ervaring

De mannencirkel bij Man.en.Mind! Iedere keer weer een mooie én fijne ervaring. Iedereen heeft zo zijn eigen zaken/thema's die hem bezighouden. De mannencirkel is bij uitstek een plek waar je mét maar ook naar elkaars verhaal luistert. Ga zo door Mischa.

Dennis

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...