Hypnotherapeut

Naast ademcoach en systemisch coach ben ik ook hypnotherapeut. In mijn werk combineer ik die drie gebieden zodat jij via verschillende invalshoeken geholpen kunt worden.

Hypnotherapeut

Begin 2023 rondde ik de opleiding hypnotherapie af waardoor ik nu een gecertificeerd hypnotherapeut ben.

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een effectieve vorm van therapie waarbij hypnose gebruikt wordt om je van bepaalde problemen af te helpen. Het is eigenlijk een manier om je onderbewustzijn aan te spreken en meer te weten te komen over je gevoelens en klachten waar je op dat moment last van hebt.

Want... ons dagelijkse denken, voelen en handelen wordt flink beïnvloed door dingen die zich verstopt hebben in ons "onbewuste". Om bij die verborgen laag van onze hersenen te kunnen, is het handig om in een soort trance te zijn. En dat is waar hypnotherapie om de hoek komt kijken. Het kan je helpen bij angsten, trauma, lichamelijke klachten, slaapgedoe, stress en nog veel meer.

Tijdens een hypnotherapie sessie zorg ik ervoor dat je in een relaxte trance komt, waarbij je wel gewoon de baas blijft. Vervolgens gaan we met je probleem of blokkade aan de slag. Deze aanpak maakt het makkelijker om problemen te vinden en om ideeën aan te nemen die je weer verder kunnen helpen.

Regressietherapeut

Daarnaast heb ik een beroepsopleiding Hypnose – Regressietherapeut gevolgd. Regressietherapie is een vorm van psychotherapie die tot doel heeft om onopgeloste emotionele problemen uit het verleden aan te pakken. Het maakt gebruik van technieken die jou helpen om terug te gaan naar eerdere gebeurtenissen, vaak uit de kindertijd of vorige levens, om zo de oorsprong van problemen of traumatische ervaringen te onderzoeken.

Kwaliteitseisen

Ik sta als alternatief therapeut ingeschreven in het CAT register onder nummer 99592023-04-09

Mooie én fijne ervaring

De mannencirkel bij Man.en.Mind! Iedere keer weer een mooie én fijne ervaring. Iedereen heeft zo zijn eigen zaken/thema's die hem bezighouden. De mannencirkel is bij uitstek een plek waar je mét maar ook naar elkaars verhaal luistert. Ga zo door Mischa.

Dennis

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...