De Tribe

Ontdek de kracht van de Tribe, een broederschap waarin groei, connectie en zingeving centraal staan. Wij nemen je mee op een reis van persoonlijke ontwikkeling en diepgaand inzicht.

Wat is 'de Tribe'?

Heb je ooit dat gevoel gehad dat je er alleen voor staat? Dat je de last van de wereld op je schouders draagt en niemand echt begrijpt wat je doormaakt? Hier bij man.en.mind snappen we je. Daarom zijn wij de Tribe gestart. Een veilige plek waar je écht gehoord wordt en waar diepe, oprechte verbinding centraal staat.

De Tribe: als man groeien in verbinding met andere mannen

De Tribe: een 8-maanden durende reis

De Tribe biedt een programma dat je helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Gedurende 8 maanden gaan we samen de diepte in. We dagen je uit om jezelf beter te leren kennen, te ontdekken wie je écht bent, of wilt zijn. Tijdens deze reis maak je deel uit van een vaste groep gelijkgestemde mannen, een broederschap, waarop je kunt bouwen in goede en slechte tijden.

De Tribe: een plek van groei en bewustwording

In de Tribe draait alles om groei en bewustwording. Samen leren we over het leven, doen we nieuwe inzichten op en delen we onze ervaringen. Maar dat is niet alles - de Tribe is ook een plek waar je actief bijdraagt aan de groei van anderen. Hier zijn we geen gewone groep. We zijn een broederschap waarin iedereen gelijk is en waar respect en begrip voorop staan.

Niels en Mischa begeleiden je tijdens jouw transformerende Tribe avontuur

Wat kun je verwachten?

Het specifieke programma houden we nog even geheim. Maar als het onderstaande resoneert met jou, dan is dit programma voor jou bedoeld.

  • Diepe verbinding: Ervaar de kracht van echte connecties met andere mannen.
  • Gehoord en gezien worden: Jouw stem en verhalen zijn belangrijk en worden gehoord. Je bent niet onzichtbaar. Bij ons wordt je erkend voor wie je werkelijk bent.
  • Veilige ruimte: Ervaar de veiligheid van een omgeving waarin je jezelf kunt zijn, zonder oordeel.
  • Groei: Vergroot je zelfbewustzijn en maak stappen in je persoonlijke ontwikkeling.
  • Kwetsbaarheid: Leer comfortabel te zijn met je kwetsbaarheid.
  • Inzichten en bewustwording: Doe nieuwe inzichten op over jezelf en je plaats in de wereld en vergroot je bewustzijn.
  • Zingeving: Vind een dieper doel en betekenis in je leven.

Wat gaan we doen?

Dag 1: de Tribe startdag

We starten in de natuur en op deze dag ga je de andere Tribe members ontmoeten, je leert de coaches kennen en we duiken direct de diepte in. Deze dag staat in het teken van verbinding en jezelf beter leren kennen.

Datum: zaterdag 7 oktober 2023 10:00 / 16:00

Dag 2 t/m 7: Tribe avonden

Elke maand op een woensdag komen we samen in de Stadskazerne in Kampen om te verbinden, te delen en te leren. De avonden starten om 20:00 en duren tot 22:00 / 22:30.

Data: 1-11, 6-12, 10-1, 7-2, 6-3 en 3-4

Dag 8: De Tribe afsluitdag

De Tribe-reis beëindigen we op een fijne locatie in de buurt. Deze dag staat in het teken van verbinding met elkaar én met jezelf. De afgelopen maanden heb je jezelf beter leren kennen en op deze afsluitdag duiken we nog een laatste keer de diepte in.

Datum: zaterdag 4 mei 2024 10:00 / 16:00

Praktische informatie

De reis start in oktober en eindigt in mei. Tussendoor komen we maandelijks op een woensdagavond samen. We hebben ruimte voor maximaal 8 deelnemers, dus vol = vol! De investering voor deelname bedraagt 495 euro.

Wat verwachten wij van jou?

Deelname aan de Tribe is niet vrijblijvend. Wij verwachten dat je volledig gecommitteerd bent om deze reis met ons te maken. Dit betekent dat we verwachten dat je alle 8 de Tribe bijeenkomsten in je agenda blokt en hier aanwezig bent.

Voel je je aangesproken?

Wil je deel uitmaken van deze broederschap, die je ondersteunt en uitdaagt om het beste uit jezelf te halen? Ben je klaar voor echte verbinding en zingeving? Dan ben je klaar voor de Tribe. Heb je eerst nog vragen? Stel ze dan gerust.

Jouw begeleiders tijdens deze 8 maanden:

Mischa Diender
Hypnotherapeut, Systemisch coach & Ademwerk
Niels Scholten
Coach Stress & Mindset, Ademwerk, Ijsbad & koudetraining
Veel gestelde vragen:
Wat is de investering?

Jouw investering bestaat uit het commitment dat je alle 8 de Tribe bijeenkomsten (2x een dag + 6x een avond) beschikbaar bent. Daarnaast is je financiële bijdrage 495 euro voor het hele traject

Wanneer start er een nieuwe Tribe?

In oktober 2023 start er weer een nieuwe Tribe. Wil je je hiervoor aanmelden of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met mij (Mischa) op.

Mag ik ook nog naar een open mannencirkel toe?

Zeker! Naast de Tribe vindt er ook vier-wekelijks een open mannencirkel plaats. Daar mag je je uiteraard voor inschrijven.

Waar komen we bijeen?

We starten en eindigen met een hele dag op een locatie in de natuur. De 6 Tribe avonden vinden plaats in De Stadskazerne in het centrum van Kampen. Je vindt hier een routebeschrijving.

Ik twijfel nog...

Zijn mannencirkels nieuw voor je? Neem dan eerst eens deel aan een open mannencirkel. In de agenda vind je altijd een actueel overzicht van de komende mannencirkels. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact met mij (Mischa) op.

Mooie én fijne ervaring

De mannencirkel bij Man.en.Mind! Iedere keer weer een mooie én fijne ervaring. Iedereen heeft zo zijn eigen zaken/thema's die hem bezighouden. De mannencirkel is bij uitstek een plek waar je mét maar ook naar elkaars verhaal luistert. Ga zo door Mischa.

Dennis

Introvert en extravert: Samen groeien in een mannencirkel

Lees verder...

De invloed van je ouders op jouw identiteit

Lees verder...

De balans tussen adviseren en ondersteunen

Lees verder...